Ponedjeljak - Petak  8:00 - 19:00 | Subota  8:00 - 12:00 

Upoznajte Naš Tim

Iznimno Vješti Vulkanizeri U Vašoj Blizini

Naš tim iznimno vještih vulkanizera posvećen je pružanju vrhunske usluge za Vaše vozilo. S dugogodišnjim iskustvom u vulkanizerskoj industriji, naši stručnjaci donose znanje, preciznost i pažnju u svaki posao koji obavljamo. Stavljamo Vašu sigurnost i udobnost na prvo mjesto, te se brinemo da Vaše gume budu u savršenom stanju, osiguravajući Vam mirnu vožnju bez problema.

Kada nam povjerite svoje vozilo, možete biti sigurni da će biti u sigurnim rukama našeg stručnog tima. Dođite i upoznajte nas – uvijek smo ovdje kako bismo Vam pružili vrhunsku uslugu koju zaslužujete!

pouzdan tim

Sigurne Ruke Za Vaš Automobil

30+
Godina Iskustva
13
Članova Tima
60K
Sati Održavanja
15.5K
Sretnih Automobila
sava logo
michelin logo
pireli logo
bridgestone logo
goodyear logo
bfgoodrich logo
dunlop logo
bfgoodrich logo
dunlop logo
kleber logo

Od Početaka Do Modernog Prostora

Vulkanizersku radnju “Giovanni” osnovala je obitelj Vorić davne 1991. godine u maloj radionici u Svetvinčentu. Tijekom dugogodišnjeg napornog rada i predanosti pružanju vrhunskih usluga, u srpnju 2010. godine preselili smo se na novu adresu – moderni poslovni prostor u novoj industrijskoj zoni Bibići, nedaleko Svetvinčenta, na cesti Svetvinčenat – Pula. Naš novi prostor, VTR. Giovanni, proteže se na 700 m2 te uključuje i veliki osiguran parking.

Kao jedni od prvih vulkanizera u Istri, ponosno smo započeli s kompjuterskim podešavanjem trapa za osobna i teretna vozila, postavljajući standarde kvalitete i inovacije u industriji.

Vrhunske Gume i Kvalitetni Servisi

U sklopu Vulkanizerske radnje Giovanni, pružamo četiri odvojena programa koji obuhvaćaju sve potrebe Vašeg vozila. Prvi i drugi program posvećeni su montaži guma i brzom servisu osobnih automobila. Treći program je specijaliziran za kompjutersko podešavanje trapa za osobna i laka teretna vozila, dok četvrti program služi za kamionske servise.

Naša bogata ponuda uključuje veliki broj najkvalitetnijih guma i dimenzija za motocikle, osobna vozila, kamione i kampere. Također, u sastavu naše radnje nalazi se i trgovina autodijelova i autokozmetike, kako bismo Vam pružili cjelovitu i pouzdanu uslugu.

ostanite u toku

Naše Novosti